Може би всеки от нас поне веднъж е имал чувството, че

...
Може би всеки от нас поне веднъж е имал чувството, че
Коментари Харесай

Ако усещаш това, значи твоят ангел пазител иска да те предупреди за нещо важно

Може би всеки от нас най-малко един път е имал възприятието, че е получил необяснимо предизвестие за радикална и непредвидена смяна в живота ни. Решението рано или късно идва, само че все пак у нас остава странното чувство, че помощта, която сме получили, като че ли не е пристигнала от този свят.

Вижте в нашата изложба най-често срещаните признаци, които съгласно някои потвърждават, че имаме ангел страж:
 Ако усещаш тези неща, то значи твоят ангел страж желае да те предизвести за нещо значимо!  Ако усещаш тези неща, то значи твоят ангел страж желае да те предизвести за нещо значимо!  Ако усещаш тези неща, то значи твоят ангел страж желае да те предизвести за нещо значимо!  Ако усещаш тези неща, то значи твоят ангел страж желае да те предизвести за нещо значимо!
Съществуват и доста други потресаващи съвпадения, каращи ни да се замислим над необяснимото и даже да повярваме в намесата на висши сили. Това се случва най-често на нормално, битово равнище.

Например сещате сте се за остарял другар и след минута той ви звъни. По необясними аргументи внезапно нещо ви подсеща, че сте не запомнили ютията включена. Или си блъскате главата от кое място да вземете пари и внезапно някой ви връща дълг, ненадейно идва превод…

Ако успяхме да запалителен вашия интерес в тази тенденция, предлагаме ви да отделите време за още любопитни материали по тематиката:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР